Bungalowtent

Op camping el Delfin Verde zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren. Van een basic bungalowtent, tot een luxe lodgetent met houten vloer en echte bedden. Kijk voor de lodgetenten bij glamping.

Bungalowtent boeken

Bij TentHolidays kun je een luxe Kingsize bungalowtent huren. Deze grote bungalowtent is 30 m², en is volledig ingericht. Zo is er o.a. een koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat, keukengerei en een tafel met stoelen aanwezig. In de tent zijn drie slaapcabines.

Bij Suncamp kun je een bungalowtent van 25 m² huren. Er is een hoge koelkast met vriesvak, kooktoestel en koffiezetapparaat aanwezig. Alle bedden hebben spiraalvering en hoofdkussens zijn aanwezig. De tent is geschikt voor 6 personen.

Allcamps verhuurt de ingerichte bungalowtenten van verschillende aanbieders. De bungalowtenten verschillen in grootte: van 23 m² tot 30 m², en hebben twee of drie slaapcabines.

Bij De Jong Intra Vakanties heb je de keuze uit twee bungalowtenten. De bungalowtenten zijn 25m² en 30m², beide zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Bij Traveltroef heb je de keuze uit verschillende tenten. Ze hebben onder andere een 6 persoons bungalowtent, en een 5 persoons safaritent XL.