Bungalowtent

Op camping el Delfin Verde zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren. Van een basic bungalowtent, tot een luxe lodgetent met houten vloer en echte bedden. Kijk voor de lodgetenten bij glamping.

Bungalowtent boeken

Bij Go4Holiday heb je de keuze uit 2 mooie ingerichte bungalowtenten, een van 23 m² en een van 25 m². Allebei de tenten hebben twee slaapcabines.

Bij Suncamp kun je een bungalowtent van 25 m² huren. Er is een hoge koelkast met vriesvak, kooktoestel en koffiezetapparaat aanwezig. Alle bedden hebben spiraalvering en hoofdkussens zijn aanwezig. De tent is geschikt voor 6 personen.

Allcamps verhuurt de ingerichte bungalowtenten van verschillende aanbieders. De bungalowtenten verschillen in grootte: van 23 m² tot 30 m², en hebben twee of drie slaapcabines.

Bij LuxCamp verhuren ze een bungalowtent van 25 m². Je kunt de bungalowtent zelf indelen in 2 of 3 slaapkamers. De bungalowtent is geschikt voor maximaal 6 personen.

Bij De Jong Intra Vakanties heb je de keuze uit twee bungalowtenten. De bungalowtenten zijn 25m² en 30m², beide zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Bij de VakantieDiscounter kun je een bungalowtent boeken. De tent is ongeveer 25m² en is geschikt voor max. 6 pers. In de tent is een kitchenette aanwezig. Buiten op het terras staat een parasol en een tuintafel met 2 verstelbare stoelen en 4 kuipstoelen.

Bij SUNtip kun je een bungalowtent huren. De bungalowtent is 25 m² en geschikt voor maximaal 5/6 personen (4 volwassenen).

Bij Travel Store kun je een bungalowtent van 25m² huren, deze is geschikt voor 6 personen. De bungalowtent is voorzien van een parasol.