Bungalowtent

Op camping el Delfin Verde zijn meerdere organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren. Van een basic bungalowtent, tot een luxe lodgetent met houten vloer en echte bedden. Kijk voor de lodgetenten bij glamping.

Bungalowtent boeken

Bij Prijsvrij kun je een bungalowtent boeken. De tent is ongeveer 25m², compleet ingericht en geschikt voor zes personen. Op de camping zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.

Bij Suncamp kun je een bungalowtent van 25 m² huren. Er is een hoge koelkast met vriesvak, kooktoestel en koffiezetapparaat aanwezig. Alle bedden hebben spiraalvering en hoofdkussens zijn aanwezig. De tent is geschikt voor 6 personen.

Bij de VakantieDiscounter kun je een bungalowtent boeken. De tent is ongeveer 25m² en is geschikt voor max. 6 pers. In de tent is een kitchenette aanwezig. Buiten op het terras staat een parasol en een tuintafel met 2 verstelbare stoelen en 4 kuipstoelen.

Allcamps verhuurt de ingerichte bungalowtenten van verschillende aanbieders. De bungalowtenten verschillen in grootte: van 23 m² tot 30 m², en hebben twee of drie slaapcabines.

Bij SUNtip kun je een bungalowtent huren. De bungalowtent is 25 m² en geschikt voor maximaal 5/6 personen (4 volwassenen).

Bij Travel Store kun je een bungalowtent van 25m² huren, deze is geschikt voor 6 personen. De bungalowtent is voorzien van een parasol.

Bij LuxCamp verhuren ze een bungalowtent van 25 m². Je kunt de bungalowtent zelf indelen in 2 of 3 slaapkamers. De bungalowtent is geschikt voor maximaal 6 personen.