Glamping

Verschillende organisaties verhuren mooie glamping accommodaties op camping el Delfin Verde. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden.

Glamping tent boeken

Bij Prijsvrij kun je een Glamlodgetent boeken. De tent is ongeveer 25m², compleet ingericht en geschikt voor zes personen. Op de camping zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.

Suncamp verhuurt de GlamLodge, dit is een luxe glamping tent van 37 m². De GlamLodge heeft een verhard terras met twee luxe ligstoelen onder de luifel. Koken kun je buiten met de skottelbraai. Er is verder nog een grote koelkast met vriesvak, ventilator, vier kuipstoelen, en een tafel en parasol aanwezig. De GlamLodge is geschikt voor 6 personen.

Bij de VakantieDiscounter kun je een glamlodgetent boeken. Deze tent is ongeveer 25m² en is geschikt voor 6 personen. Er zijn twee slaapcabines in de tent aanwezig. Verder is de tent voorzien van een ventilator, skottelbraai, koffiezetapparaat, koelkast en gaskookplaat. Buiten op het overdekte verharde terras staan nog twee luxe ligstoelen met voetenbank en een parasol.

Allcamps verhuurt de lodge- en safaritenten van verschillende aanbieders. Van een basic lodgetent, tot een superdeluxe lodgetent van 48 m² op een houten vlonder. De luxe lodgetent heeft zelfs een loft met twee eenpersoonsbedden. De safaritent staat op een houten vloer, is 40 m², en heeft drie slaapkamers.

Bij Travel Store kun je kiezen voor een Glamlodgetent. Deze tent is ca. 25m² en is geschikt voor 6 personen. De Glamlodgetent heeft een overdekt terras en een skottelbraai.

Bij LuxCamp verhuren ze een luxe safaritent. De safaritent staat in zijn geheel op een houten vlonder, heeft 2 grote slaapkamers en is 30 m². De safaritent is geschikt voor maximaal 5 personen.