Glamping

Verschillende organisaties verhuren mooie glamping accommodaties op camping el Delfin Verde. Van een mooie safaritent tot een luxe lodgetent op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden.

Glamping tent boeken

Suncamp verhuurt de GlamLodge, dit is een luxe glamping tent van 37 m². De GlamLodge heeft een verhard terras met twee luxe ligstoelen onder de luifel. Koken kun je buiten met de skottelbraai. Er is verder nog een grote koelkast met vriesvak, ventilator, vier kuipstoelen, en een tafel en parasol aanwezig. De GlamLodge is geschikt voor 6 personen.

Allcamps verhuurt de lodge- en safaritenten van verschillende aanbieders. Van een basic lodgetent, tot een superdeluxe lodgetent van 48 m² op een houten vlonder. De luxe lodgetent heeft zelfs een loft met twee eenpersoonsbedden. De safaritent staat op een houten vloer, is 40 m², en heeft drie slaapkamers.

Bij De Jong Intra Vakanties kun je een lodgetent boeken op camping el Delfin Verde. De lodgetent is 25m², en geschikt voor maximaal 6 personen.

Bij Traveltroef heb je de keuze uit verschillende tenten. Ze hebben onder andere een 5-persoons safaritent XL, en een 6-persoons bungalowtent.