Stacaravans

Er is veel keuze als je op zoek bent naar een ingerichte stacaravan op camping el Delfin Verde. Van een basic stacaravan tot luxe stacaravans. Hieronder vind je een overzicht van de organisaties die stacaravans verhuren. Tip: kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken.

Stacaravan boeken

Bij Suncamp kun je kiezen uit zes verschillende stacaravans. De stacaravans variëren van klein tot groot en van basic tot luxe. De kleinste stacaravan is 24 m², en de grootste stacaravan is bijna 2x zo groot (44 m²). Deze stacaravan is de grootste stacaravan die beschikbaar is op camping el Delfin Verde.

Allcamps verhuurt de stacaravans van verschillende aanbieders op camping el Delfin Verde. Je kunt kiezen uit 12 stacaravans, van basic tot luxe. Ze hebben onder andere de stacaravans van Eurocamp en Rent a Tent.

Bij Lifestyle Holidays kun je kiezen uit 6 verschillende stacaravans. Deze stacaravans variëren van basic tot luxe en van klein tot groot. De kleinste stacaravan is 24 m² en de grootste stacaravan is 44 m². Deze grote stacaravan heet stacaravan Platinum en is de grootste stacaravan die beschikbaar is op camping el Delfin Verde.

Bij LuxCamp heb je de keuze uit veel verschillende stacaravans. Van classic, comfort tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Alle stacaravans hebben airconditioning en een overdekt terras.